2020-03-17 17:42:25

Nastava na daljinu

Drage učenice i učenici, poštovani roditelji,

pred nama je jedno teško i zahtjevno razdoblje kada smo izloženi agresiji koronavirusa. Nažalost, nismo u mogućnosti održavati klasični oblik nastave. Pokrenuli smo mogućnost praćenja e – nastave kako bi naši učenici mogli usvajati nove nastavne sadržaje. Svi smo svjesni da je to posve neočekivano i nešto s čime se nismo dosad susretali. Bez obzira na to, moramo se usredotočiti na konačni cilj i krenuti u nove izazove. Ovaj je oblik nastave sličan nastavi u učionici. Stoga, Vas roditelje i učenike molim za suradnju i podršku kako bismo se lakše nosili s cjelokupnom situacijom.

Svakako je važno pratiti upute od razrednika i predmetnih profesora, koji nam svojim entuzijazmom, pozitivnom energijom, ali prije svega maksimalnom predanošću daju veliki doprinos nastavnome radu. Ne smijemo zanemariti ni stručnu podršku našega informatičara koji sve zadane ciljeve ostvaraje i u suradnji s profesorima postavlja u virtualnu učionicu.

Slijedeći njihov primjer i vi morate kontinuirano pratiti online nastavu i izvršavati zadane aktivnosti u propisanim rokovima.  S novim oblicima rada ponekad će biti i poteškoća, stoga vas molim za strpljenje i ustrajnost u izvršavanju svojih obaveza.

Drage učenice i učenici, računamo na vaše odgovorno ponašanje i predani rad na koji ste nam i dosada ukazivali.

Posebno molim maturantice i maturante da iskoristite ovu priliku kako biste pokazali zrelost pred izazovima koji će odrediti vašu budućnost.

Naglašavam kako nam zdravlje svakako treba biti na prvom mjestu. Bitno se pridržavati svih zadanih uputa kako bismo se svi zajedno mogli vratiti u „normalne“ životne uvjete. Dotada Vas molim za iskreno razumijevanje i prihvaćanje svega navedenoga.

Djelatnici Gimnazije Metković stoje vam na raspolaganju za bilo kakve nedoumice ili upite. Imajte povjerenja u nas jer je vaš uspjeh i naš uspjeh!

Bez panike i hrabro „brodimo“ u nove životne izazove svi zajedno! Sve će ovo ostati samo jedan ružan san iza nas! Želimo puno uspjeha svima i da nam ostanete zdravi!

Djelatnici Gimnazije Metković

Ravnatelj: Jozo Jurković


Gimnazija Metković