2021-11-28 20:53:44

Talent showu Max sucht den Superstar II

 

 

 

  U organizaciji Gospodarske škole Varaždin i Udruge EKULT iz Varaždina u petak je održan     talent show na Njemačkom jeziku "Max sucht den   Superstr II", koji je i ove godine, drugu godinu   zaredom, zbog pandemije koronavirusa održan online. 

Natjecanje učenika u pjevanju i glumi do sada je ugostilo više od 500 učenika i njihovih mentora, a ove godine nastupali su učenici iz Zagreba, Varaždina , Sesveta, Krapine, Zlatara, Metkovića i Rijeke, koji su svoje talente prikazali u  u dvije kategorije: pjevanje i scenski nastup - pojašnjavaju organizatori.

Prvi online nastup za Gimnaziju Metković u školskoj godini 2019./20. izvela je vrlo uspješno maturantica Marija Previšić koja je pjevala pjesmu Let it go iz poznatog crtića Frozen, dok je ove godine Gimnaziju Metković također uspješno zastupala učenica prvog razreda Lana Curić instrumentalnom interpretacijom na flauti arije Der Vogelfänger bin ich ja W.A. Mozarta i recitacijom istoimene pjesme.

Cilj ovog događanja je dati priliku učenicima izraziti svoje znanje, kreativnost i darovitost na njemačkom jeziku. 

Iskrene čestitke našim učenicama s nadom da će se i ostali naši talenti sljedeće godine odlučiti za sudjelovanje na ovom prestižnom događanju.


Gimnazija Metković