2022-12-24 22:12:38

Božić u Gimnaziji
Učenici i djelatnici Gimnazije Metković obilježili su božićne dane različitim manifestacijama. Hvala svim nastavnicima i roditeljima na suradnji i podršci.
 
Uređivanjem škole mentorirali su profesori Povijesti  Marijana Dodig i Zoran Vidović i Umjetnosti u suradnji s knjižničarkom Antonijom Glamuzinom.
 
 
 
 
 U školi je održan humanitarni božićni sajam na kojem su učenici prodajom domaćih kolača i proizvoda prikupili priloge za Caritas
 
 
 
Učenici Ambasadori pripremili su s profesoricom Engleskog jezika Brankom Vladimir razne slastice po receptima članica EU.
 
 
Profesorice Kemije Antonela Dragobratović, Lore Prusac i Matematike Ljiljane Jeličić vodile su skupinu koja je pripravljala domaće higijenske proizvode.
 
 
U suradnji profesora Tjelesne i zdravstvene kulture  Stipana Prce i Ivana Šprlje s voditeljem Plesne škole Calypso Daliborom Dominikovićem učenici su pripremili i otplesali svoj božićni bal. 
 
 
Priredbom Božić u Gimnaziji učenici su pod vodstvom mentora, profesorica Hrvatskog jezika Vedrane Pažin i Marije Tomić Veraje, Engleskog jezika Branke Vladimir i Martine Tomić, Njemačkog jezika Svjetlane Bebić te Glazbene umjetnosti Helene Dilber Plećaš, približili se iščekivanju Božića recitirajući i pjevajući božićne pjesme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finalnom utakmicom između 4. D i 4. C razreda, koju su pratili svojim vatrenim navijanjem drugi učenici i djelatnici škole, zaključena je manifestacija Božić u Gimnaziji. Čestitke pobjednicima turnira, 4. D razredu, ali i svim drugim igračima na predanoj igri za svoje razrede.
 
     
pobjednici turnira 4D
 
     
         viceprvaci turnira 4C
  
 
 
        najbolji vratar turnira Luka Grgić
 
         
        najbolji strijelac turnira Vide Bošković
 
 
         najbolji igrač turnira Marko Jakić
 

Gimnazija Metković